Thursday, 17 December 2015

Pulut mangga banjir


Boleh laa lapik perut, haha...

:)

Alhamdulillah.. Selesai jugak akhirnya kerja video.. Apa g lepas balik campus cari kedai makan laa, lapaq tahap dinasour dah.. Nah belanja sikit muka2 lapaq




Sibuk day! Huhu :(

Dua tiga hari ni kerja dok hadap benda alah ni jaa, penat kot.. Dari pagi sampai laa malam stay campus, time2 ni pun tak boleh nak balik lagi😢


Ni lepas ja habis semua persembahan teater.. Apa g rembat gitar org padahal tak pandai main pun


Teater day! "MOK"

Berminggu minggu kami belatih, hafal skrip, buat prop mcm2 laa kami buat dan akhirnya 16/12 kami kena buat betoi2 teater "mok".. Agak kelam kabut tapi apa2 pun teater kami best laa jugak, banyak punchline sampai, walaupun lighting agak menghampakan. Btw tahniah korang! Kita dah usaha, goodjoob!


Wednesday, 16 December 2015

Tips2 untuk lulus :)

-First mandi supaya tak busuk😝
-drawing demo
-bring all your artworks 
-blogs
-gesture drawing